Viatja a Londres amb Kids&Us!: ‘We’re 3650 happy days old’

Concurs ‘We’re 3650 happy days old’

A Kids&Us celebrem el nostre desè aniversari regalant 3 fantàstics viatges a Londres per a tota la família. Si voleu viatjar a aquesta gran ciutat europea, només heu de participar en el nostre concurs de vídeos i demostrar tot allò que els nens i nenes Kids&Us aprenen a classe.

imatgen-notícia-campanya-10-años

 

El contingut del vídeo haurà d’adaptar-se a cada bloc (Babies, Kids o Tweens&Teens) i es valorarà l’expressió en llengua anglesa. Un cop penjat el vídeo, haureu d’aconseguir que els vostres familiars, amics i amics dels vostres amics votin els vostres ‘curtmetratges’.

Entre els cinc vídeos més votats de cada grup, un jurat del Departament Pedagògic de Kids&Us escollirà el guanyador de cada categoria.

BABIES

Què han de fer, els BABIES?

Pares i mares, per participar en aquest concurs heu d’enregistrar un vídeo (d’entre 60” i 120”) en el qual el vostre fill / la vostra filla demostri alguna cosa apresa a Kids&Us. Pot ser una cançó o una activitat de Mousy o Linda. Si voleu, vosaltres també podeu sortir al vídeo amb el menut de la casa, i així l’ajudeu.

KIDS

Què han de fer, els KIDS?

Pares i mares, per participar en aquest concurs heu d’enregistrar un vídeo (d’entre 60” i 120”) en el qual el vostre fill / la vostra filla ens expliqui un conte Kids&Us.

TWEENS&TEENS

Què han de fer, els TWEENS&TEENS?

Família, els vostres fills i filles són els més grans de Kids&Us, i per això posarem a prova el seu alt nivell d’anglès. Han d’enregistrar un vídeo (d’entre 60” i 120”) i explicar-nos la seva història Kids&Us preferida, l’animal d’Animal Planet que més els hagi cridat l’atenció, algun episodi concret de la Susan, la Cindy o en James, etc. La imaginació al poder! Es poden disfressar, actuar, cantar o el que vulguin.

Per més informació sobre el concurs podeu consultar la web de Kids&Us: http://tenyears.kidsandus.net/index.php

Teniu de temps fins el 31 de gener de 2014!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>