Els nostres centres

Kids&Us Sant Andreu disposa de dos centres ubicats al barri de Sant Andreu. Cada centre disposa d’instal·lacions adaptades a les edats i gustos dels nostres alumnes. Cada espai està pensat per a què els nens i nenes gaudeixen al màxim de l’experiència d’aprendre anglès.

Centre Kids - Ignasi Iglesias, 85 -

Aquest centre Kids&Us està pensat per als nostres alumnes més petits. Els grups de Mousy (P1) i Linda (P2) fan les classes en un entorn ric en estímuls emocionals on es promou la interacció des del primer dia.
Pels grups de Sam (P3) a Marcia (1er-2on), les aules es converteixen en espais d’aprenentatge on el joc i la diversió estan garantits. Tot el mobiliari està adaptat a aquestes franges d’edat i ha estat dissenyat per permetre la intercció entre iguals i amb el teacher.

Centre Tweens&Teens - Ignasi Iglesias, 100 -

El centre Tweens&Teens està dedicat als alumnes a partir de Animal Planet 1. A partir d’aquests cursos els nostres alumnes intensifiquen la interacció oral, i ja a les aules només es permet l’ús de l’anglès. Ja en l’etapa de l’adolescència, més que mai, hem d’oferir-los un entorn on ells se sentin identificats per tal d’afavorir al màxim el seu rendiment dins de l’escola.