Aquestes festes de Nadal estan siguent molt especial i a Kids&Us Sant Andreu ho hem volgut celebrar com es mereixia!

Els nostres alumnes del centre han tingut unes unes visites molt especials… Als alumnes de Sam a Animal Planet els ha visitat els seus pares a les classes! Durant una estoneta, els pares han pogut gaudir del Festival que els nens i nenes els hi tenien preparats!

A més a més, no ens podíem deixar el Sant Claus que ens ha aompanyat durant les últimes setmanes per assegurar-se que els nens i nenes es portaven súper bé!

A les escoles externes, Pare Manyanet, Bon Pastor, Orfila i Fedac Sant Andreu hem celebrat també el nadal fent activitats especials! Ells també han rebut un regalet de nadal avançat!

El dissabte 14 de desembre va tenir lloc la tradicional festa de Nadal de Kids&Us Sant Andreu al Centre Cultural Can Fabra. Els nostres alumnes i les seves famílies van poder gaudir del teatre de Nadal protagonitzat pels nostres teachers.

foto 1(1)

I els dies de festa que els nens i nenes no tenen cole, ens ho seguim passant genial a la nostre Fun Week de Nadal dels dies 23, 24, 30, 31 de desembre i 2 i 3 de gener!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>