Tercera edició del T&T Challenge!

Ja ha començat el T&T Ultimate Challenge 2021: Wild Science!

Què és el T&T Challenge?

El Challenge és una activitat lúdica exclusiva per l’alumnat T&T que aquest any arriba a la seva tercera edició. És un emocionant concurs ple de sorpreses i reptes! La idea és que els/les nostres alumnes posin a prova els seus coneixements d’anglès de forma divertida per adonar-se de totes les coses que ja són capaços de fer i millorar així la seva motivació, tot fomentant la col·laboració dins de cada grup. L’equip T&T de Kids&Us Sant Andreu hem preparat aquest Challenge amb molta il·lusió perquè els/les vostres fills/es el gaudiu de valent!

Com l’estem fent?

Molts de vosaltres recordareu que les darreres dues edicions d’aquest concurs es van realitzar en un teatre. Com que aquest any les circumstàncies són diferents, estem gaudint d’aquesta activitat exclusiva pels alumnes T&T de Kids&Us Sant Andreu durant les classes, tant les que es fan online, com les que es fan presencialment.

Què hem fet fins ara?

Fa uns dies el nostre alumnat de T&T van rebre una visita virtual d’un misteriós personatge, el doctor Beakman Jr., inventor, científic i aventurer, i el seu ajudant, Joey, que volen reclutar els millors dels millors dels nostres estudiants per completar una missió especial…

Durant aquesta setmana i la següent, continuaran rebent videotrucades del Dr. Beakman Jr. i completant diferents proves adaptades a cada nivell. Estigueu pendents, perquè les recompenses per ajudar els nostres exploradors arribaran ben aviat!

Voleu veure el vídeo de presentació de la primera prova?

El trobareu a continuació, o fent click aquí.

 

Molta sort als/les nostres participants!

L’equip T&T Kids&Us Sant Andreu

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>