Easter Fun Weeks per Setmana Santa!

Viu una setmana Santa d’allò més divertida amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances. Es desenvolupen 100% en anglès i els infants es diverteixen i alhora aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks són per a nens i ennes de 3 a 10 anys. S’organitzen grups per franges d’edat, amb 6 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada nen i nena i d’aquesta manera optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cadascun.

A més, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries i, així, garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els nostres docents. Clica aqui per veure les condicions generals i el protocol COVID.

Els vostres fills passaran uns matins ben entretinguts, cantant cançons, explicant contes, realitzant petites obres de teatre, fent manualitats i jugant… i tot en anglès. Faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent: la millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

 

Dates: 29 de març a l’1 d’abril

Horaris: L’horari de les activitats serà de 9:00 a 13:00 però podeu portar els vostres infants a partir de les 8:30. La recollida serà fins les 14:00.

Preu: 4 dies, 128€

Formulari d’inscripció aquí. Ens el podeu fer arribar emplenat al nostre correu electrònic (santandreu@kidsandus.cat) o al nostre centre al C/ Ignasi Iglesias, 85 (08030, Barcelona).

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>