Fun week Setmana Santa 2014

 

Arriba la Fun Week de setmana santa 2014! 

Tenim la millor proposta per a les vacances de Setmana Santa: les Fun Weeks de Kids&Us!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i amb els seus companys.

Facebook-FW-Setmana-Santa-2014-960x459px-(06-03-14)

CONTINGUT

Arriba la primavera i tots els animalons estan molt contents perquè… és Pasqua! Vine a conèixer el conillet de Pasqua i els seus amics, i passa-t’ho d’allò més bé cantant, ballant i jugant amb ells. Si t’agrada la xocolata, potser tindràs l’oportunitat de conèixer una gallina màgica, que pon uns ous molt especials… Però, compte, que el monstre de xocolata no s’interposi en el teu camí. Hi ha un gran món d’ous de Pasqua de xocolata esperant-te!

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks, durem a terme diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

 

  • Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.
  • Taller de teatre (Performances): A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
  • L’hora del conte (Story time): Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant les Fun Weeks de Setmana Santa, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.
  • Manualitats (Handicrafts): Farem manualitats inspirades en la temàtica.
  • Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes compraran l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.
  • Cançons temàtiques (Songs): Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

MICROSITE - FW-Setmana-Santa-2014-petit-199x177-(06-03-14)

DATES I HORARI

Les Fun Weeks de Setmana Santa tindran lloc durant les dates següents:

• Setmana de 14 al 17 d’abril, ambdós inclosos.

L’horari de les activitats serà de 9 h a 13h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13h i fins a les 14h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o juguen).

PREUS

• Setmana de 4 dies: 95€

INSCRIPCIONS: FULL INSCRIPCIO FUN WEEK SETMANA SANTA 2014 

Si esteu interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>