Festa de Nadal de Kids&Us Sant Andreu

Ja arriba el Nadal i com ja és tradició a Kids&Us volem  celebrar-ho amb tots vosaltres!! 

És per això que el proper dissabte 14 de desembre us convidem a tots al teatre de Nadal de Kids&Us,  que tindrà lloc al Centre Cultural Can Fabra, C/ Segre 24-32.

Durant tot el dia farem el Teatre “Santa’s Elves” interpretat pels nostres teachers.

Tots aquells que vulgueu acompanyar-nos en aquest dia tan especial ja us podeu apuntar a alguna de les sessions teatrals: 11, 12.10, 17 o 18.10h

Ens podeu trucar i reservar algun dels horaris!

Teatre

teatre nadal

  • La funció esta pensada per als infants. Si algun pare desitja quedar-se ho podreu fer sempre i quan quedi espai un cop entrin tots els infants. L´espai frontal estarà reservat per als nens i els pares us podeu quedar en l´espai lateral.
  • 15 minuts abans de començar les sessions de teatre del segon torn  (tan de matí com de tarda), els nens podran posar-se a la cua del teatre per tal poder fer el canvi de torn.
  • Si opteu per deixar als infants sols, a l’entrada els hi posarem un distintiu per tal de tindre’ls controlats. Un cop acabada la funció els podreu recollir de forma ordenada.

Us hi esperem a tots!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>