Natural Gifts: un regal per seguir aprenent!

Kids&Us us presenta “NATURAL GIFTS”, la nostra proposta de regals pensats com a complements perfectes per a l’aprenentatge de l’anglès dels vostres fills.

Seguint la nostra filosofia d’aprenentatge global, aquests regals es converteixen en una eina amena i divertida per consolidar a casa tot el que s’aprèn a l’aula.

Companys inseparables (1-3 anys)

Els peluixos Mousy, Linda i Bunny, així com el nino Sam, són els personatges que acompanyen els vostres fills durant els seus primers anys a Kids&Us. El joc simbòlic i afectiu és molt important en la franja d’1 a 3 anys.

Com que la imitació i la repetició són elements presents el dia a dida és habitual que vulguin reproduir a casa el que fan a classe.

 

Aprendre amb un sol “Toc” (3-8 anys)

Dels 3 als 8 anys s’obren grans possibilitats de joc per als nostres fills, ja que les seves habilitats es desenvolupen àmpliament. A Kids&Us hem confiat en la teconologia del Talking Pen per poder oferir a tots els nostres alumnes que encara no llegeixen la possibilitat de tenir accés i gaudir de contes i històries en anglès. A més, també potenciem la seva autoestima i els anem introduint en l’apassionant món dels llibres.

Potenciant la lectura (9-12 anys)

A Kids&Us creiem que la lectura és una meravellosa manera de fer córrer la imaginació dels nostres fills. A partir dels 9 anys, la capacitat lectora ja està més desenvolupada i pensem que amb els nostres llibres posem a l’abast de la seva mà la possibiltiat de ser els protagonistes d’un viatge ple d’aventures i diversió en anglès.

Per més informació, podeu visitar la web de Kids&Us o bé us podeu posar en contacte amb nosaltres.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>