Talking pen!

Talking Pen. Els contes de Kids&Us ja parlen!

L’objectiu del Talking Pen és facilitar als pares la seva implicació en l’aprenentatge del seu fill independentment del seu nivell d’anglès. Natàlia Perarnau com a creadora de Kids&Us, i part activa en el desenvolupament del Talking Pen, creu fermament que “si aconseguim que l’anglès arribi a casa i els pares puguin participar-hi, els nens aprendran molt més encara. L’anglès ha de formar part del seu dia a dia, de les estones compartides entre pares i nens i també del seu lleure”.

A dia d’avui disposem de les etiquetes per enganxar en els llibres d’Oliver i Emma. De cara al primer trimestre del curs vinent, també estaran disponibles les de Mousy, Linda, Sam i Marcia.

El Talking Pen es compra una sola vegada, perquè un cop s’hagi adquirit el dispositiu, es podrà utilitzar amb tots els materials Kids&Us que portin so. La comercialització del Talking Pen es fa per mitjà dels nostres centres on us podran fer una demostració de com funciona.

Us deixem l’enllaç per a què pogueu veure aquest super pen en acció!

http://www.youtube.com/watch?v=sc72T_xXDX4

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>