Consells sobre l´audició del CD

Per què cal escoltar el CD cada dia?

Creiem que una exposició continuada a l’idioma és fonamental per a l’aprenentatge. L’audició repetida del CD fa que els nens i nenes enregistrin al seu cervell un munt de paraules i estructures, de manera que en el moment que les senten o treballen a classe, les identifiquen i les reprodueixen amb molta més facilitat que si no les haguessin sentit abans. No cal dir la importància de l’audició a l’hora d’acostumar l’oïda de cara la comprensió i pronunciació de l’anglès.

Com i quan cal escoltar el CD?

A casa, els nens s’emporten un booklet (quadern) per pintar i un CD per escoltar. El CD, o millor dit la pista que s’està treballant en aquell moment, té una durada aproximada de 10 minuts. Cada dia que escolten el CD els nens pinten, o ratllen un animalet. El CD es pot escoltar en qualsevol moment del dia i fent qualsevol activitat mentre no sigui mirar la televisió. És important trobar un moment per escoltar-lo que es repeteixi cada dia per així integrar-ho com un hàbit més (durant l’esmorzar, abans d’anar a dormir …)

Cal que els pares sàpiguen anglès?

No cal, només cal assegurar-nos que els nens escolten el CD cada dia.

Què passa si el nen o nena no escolta el CD cada dia?

El mètode perd efectivitat si no s’escolta el CD. A més a més, les classes estan pensades per dur a terme activitats en les quals els nens i nenes ja estan familiaritzats amb el llenguatge que es treballa, per tant, si un nen no escolta mai el CD, és fàcil que es trobi perdut en el transcurs de la classe i perdi motivació.

One thought on “Consells sobre l´audició del CD”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>