Fun Week de Nadal 2014-2015: Santa’s Winter Games!

Ja tenim aquí les Fun Weeks de Nadal!

Kids&Us us presenta les Fun Weeks de Nadal, perquè els vostres fills passin unes vacances d’allò més divertides amb nosaltres!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que separem per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys) i en grups de fins a un màxim de 10 alumnes per professor. Amb aquestes divisions assegurem que els nens puguin interaccionar perfectament amb el professor i que estableixin una bona relació entre ells.

CONTINGUT

Aquest Nadal els vostres fills tindran l’oportunitat de participar als Santa’s Winter Games, però no ho faran sols: els elfs de Santa Claus estaran amb ells en tot moment! Tots sabem que aquests dies els elfs estan d’allò més enfeinats preparant les joguines i els regals per als nens i nenes que s’han portat bé durant tot l’any, però sempre troben un moment per formar part dels Santa’s Winter Games i demostrar el seu estil saltant, esquiant i patinant.

ACTIVITATS

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

DATES I HORARIS

Les Fun Weeks de Nadal es duran a terme en les dates següents:

 

  • Preu de la setmana : 93 euros/setmana.
  • Edats : de 3 a 10 anys
  • Horari : 9h a 13h
  • Horari acollida : 8.30-9h i 13.00-14.00h. (l´acollida és gratuita)

Lloc on es farà l´activitat :    Kids&Us Sant Andreu

  • C/ Ignasi Iglesias, 85, 08030 · Barcelona

Inscripcions :

Aquí teniu el full inscripció fun week nadal 2014-2015 ens el podeu fer arribar a través de santanadreu@kidsandus.cat

A partir del 10 de novembre, de dilluns a divendres en horari de 10.30 a 13.00 i de 16.30 a 20.00 al Kids&Us de Sant Andreu o bé per mail a santandreu@kidsandus.cat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>