Què més podem fer a casa?

Sou moltes les famílies que ens heu fet la pregunta: i què més podem fer a casa a part d’escoltar el CD?

Us proposem a continuació una sèrie d’actitvitats i recursos per seguir treballant a casa de la mateixa manera que fem a classe, amb els personatges, materials i seguint la filosofia Kids&Us.

Talking Pen

El Talking Pen és un llapis amb què els teus fills aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida. Només has de col·locar el Talking Pen sobre unes etiquetes que s’enganxen a les històries Kids&Us, el llapis llegeix el text i posa veu als

personatges i elements de les pàgines. Voleu veure aquest super pen en acció? SONY DSC

Storybooks

El storybook forma part del material didàctic que els nens utilitzen a classe i quan els teachers acaben d´explicar la història és el moment de que se l´enduguin a casa.

Des de Kids&Us Poblenou, us convidem a que aprofiteu l´arribada del storybook a casa per a interactuar una miqueta amb ells en anglès.

Read me a story

CAT_ImgFB_ReadMeAStory_CENTRES(1)Des de Kids&Us sabem que perquè els nens no angloparlants desenvolupin bones competències lingüístiques en l’idioma, cal exposar-los a un ANGLÈS assequible però alhora espontani. Paral·lelament, i tenint molt present la importància de la implicació dels pares, volem proporcionar a les famílies totes les eines que els permetin compartir amb els seus fills l’apassionant aventura de l’aprenentatge d’una llengua.

TeleKids

Coneixeu els xef Goodfoof i els seus ajudants, el Genie i la Cow?

Telekids és una bona eina per continuar amb l’aprenentatge de l’anglès a casa. Tot el projecte s’elabora des de la central de Kids&Us, i els continguts, les estructures verbals, el vocabulari i les situacions estan pensades per enriquir l’aprenentatge dels nostres alumnes.

A Youtube trobareu els cinc capítols! Us deixem l’enllaç a l’útlim capítol,The Vegetable Thief!

Kids’Zone: Jugar o aprendre?

Kids’ Zone és el planeta on els aspectes lúdics i educatius conviuen. En aquest espai trobareu activitats que faran que els nens i nenes aprenguin i consolidin aspectes treballats a classe. A jugar, som-hi!

Aplicacions pel móbil i tabletsIDOOD

Descarrega’t l’aplicació de Kids&Us i viu amb un simpàtic alienígena una emocionant aventura al planeta Terra.
Vols que els teus fills/es visquin una emocionant aventura de la mà d’un extraterrestre? Ara si tens un dispositiu Android també et pots descarregar iDod, una aplicació gratuïta on els nens i nenes podran escoltar, llegir i interactuar en anglès.

En Dod és un alienígena que mira el planeta Terra cada nit abans d’anar a dormir. Un dia, després de rebre una informació molt interessant a la seva bústia, decideix visitar la Terra. I dit i fet! Una vegada hi arriba, tot va malament, perquè la gent del nou planeta simplement no l’entén. Descobreix què passarà després!
iDod és una aplicació gratuïta disponible actualment a Google Play, per dispositius Android, i a l’App Store per a iPhone i iPad.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>