Iniciem el curs 2014-2015!

Un cop finalitzades les vacances, ja teníem ganes de tornar a la rutina i de tornar a engegar el nou curs! Hem començat amb la Fun Week de Jurassic Park al centre Kids&Us Sant Andreu.

Us volem recordar que les classes al centre de Sant Andreu (c/ Ignasi Iglesias, 85 i a l’escola FEDAC, Les Dominiques, comencen el dilluns 15 de setembre.

I els Sam aquest any comencen el 29 de setembre per tal d’afavorir l’adaptació a l’escola, ja que entenem que és un moment complicat i que necessita uns dies perquè ells es trobin a gust.

Les classes a les escoles Josep, Maria i Josep, Bon Pastor, Les Manetes i Orfila comencen el 29 de setembre!

 

Abans de començar, us convidem a les diferents reunions informatives que farem, així que agafeu les vostres agendes i apunteu aquestes dates:

  • Reunió per pares i mares de Mousy i Linda (P1 i P2): dilluns 8 de setembre a les 17.30h a l’auditori de Can Fabra, situat al carrer del Segre número 24.

  • Reunió per noves famílies a partir d’Emma (a partir de P4): dilluns 8 de setembre a les 19h a l’auditori de Can Fabra, situat al carrer del Segre número 24.

  • Reunió per famílies de Sam: dijous 25 de setembre de 18 a 19h a l’auditori de Can Fabra, situat al carrer del Segre número 24.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>