Exàmens del Trinity 2020

Benvolgudes famílies,

Un any més ja tornem a tenir aquí els exàmens de  TRINITY 2020!

Els alumnes de Kids&Us tenen l’oportunitat d’examinar-se en els Trinity College London GESE (Graded Examination in Spoken English). Aquest és una prova d’anglès oral molt motivadora pels nens i nenes i una primera i molt enriquidora experiència en el món dels exàmens oficials.

Què és el Trinity London College?

Trinity College London és un organisme amb renom mundial que porta 77 anys acreditant el nivell d’anglès de les persones que es presenten als seus exàmens. Aprovar un examen de Trinity comporta rebre un certificat oficial que et permet acreditar que tens un nivell determinat segons marca el Marc Comú Europeu de referència per a les llengües. 

Els exàmens del Trinity

El Trinity College avalua amb els seus exàmens “GESE “ únicament la competència oral de la llengua anglesa, i per aquest motiu el triem com a examen oficial, perquè a Kids&Us es treballa únicament l’anglès oral des de Mousy fins a Ben&Brenda; nivell on es comença la lectoescriptura.

Els exàmens dels nivells 1,2,3 i 4 de Trinity duren un temps curt; d’entre 5 i 10 minuts segons el nivell. Tots ells comporten mantenir una conversa amb l’examinador/a sobre uns temes determinats. Els examinadors fan servir material visual per ajudar-los a respondre o parlar dels temes, sobretot en els nivells 1, 2 i 3. El nivell 4 inclou conversa i presentació d’un tema escollit per l’alumne.

  • Del dilluns 18 al dissabte 23 de maig del 2019: SETMANA DE L’EXAMEN.  El dia i l’hora de l’examen no és modificable. Ve donat per Trinity. Si no es presenten el dia i l’hora que ens assigna Trinity, no es podran tornar a presentar aquest curs.

 

Per a més informació contacteu amb:

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>