Us convidem a un Little Chef Benèfic!

Benvolgudes famílies i alumnes,
Us convidem a venir als Little Chefs Benèfics que organitzem el dissabte 15 de febrer i el dissabte 22 de febrer, en dos torns cadascun dels dies: a les 10.00h i a les 11.15h.
L’activitat tindrà un preu de 15€ que es donarà íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Què és Little Chef?

És un taller de cuina, al que assisteixen els nens acompanyats dels pares (un nen = un pare) en el que els nens experimenten amb el menjar, tasten nous sabors i descobreixen que cuinar pot ser molt divertit. I tot plegat en anglès!
Les receptes de Little Chef són saludables i divertides, amb uns noms ben curiosos que fan que la cuina esdevingui una eina d’immersió en anglès ben original.
Gràcies a Little Chef, els nens interioritzen vocabulari i expressions relatives a la cuina mentre viuen l’experiència de cuinar d’una manera divertida i en família.

Dades bàsiques

Edat: aquesta activitat s’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 9 anys. (els alumnes més grans de 9 anys rebran ben aviat una invitació a una activitat més adient a la seva edat)
Divisió dels grups: l’activitat Little Chef es fa en grups en funció de l’edat i de la motricitat fina (destresa) dels nens.
Durada de l’activitat: 60 minuts.
Preu de l’activitat: 15 euros (l’import íntegre es dona a l’Hospital Sant Joan de Déu)

Inscripcions

Podeu inscriure-us als links als formularis de google que trobareu al vostre mail.
  • El dissabte 15 de febrer hi haurà grups especials per els alumnes que fan Kids&Us a l’escola FEDAC, Molí de Finestrelles i Bon Pastor.
  • El dissabte 22 de febrer hi haurà grups especials per els alumnes que fan Kids&Us a l’escola Pare Manyanet i Mare de Déu dels Àngels.
Ens veiem allà!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>