T&T Christmas Party

Benvolgudes famílies,

Ja arriba el Nadal i com és tradició a Kids&Us Sant Andreu volem celebrar-ho amb tots vosaltres! , com que ja ets alumne T&T, et convidem a una festa preparada especialment per a tu!

El proper diumenge 15 de desembre et convidem a la Festa de Nadal de T&T, que tindrà lloc en dos torns a les 16 h i a les 17.45 h al centre Ateneu l’Harmonia, carrer de Sant Andrià, 20. 

Aquesta festa és exclusiva per alumnes d’Animal Planet 1 i 2, Fairy Tales 1 i 2, Mysteries 1 i 2, Future 1 i mètode comunicatiu. Farem concursos, rifes i molts jocs dinamitzats pel nostre equip de professors T&T i, és clar, un pica pica nadalenc, tot això SENSE PARES. Al final t’enduràs un regal fet amb les teves mans, per quedar-te’l o donar-lo a qui vulguis.

Durant els dies vinents rebràs el teu ticket d’entrada i del teu full d’autorització per a marxar sense pares. És molt important dur les dues coses el dia de la festa.

NO ET POTS PERDRE AQUESTA GRAN CELEBRACIÓ!

Trobareu l’enllaç per a inscriure-us al vostre mail.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>