Vine a refrescar-te al nostre Summerfun!!!

Busques un lloc on els teus fills s’ho passin bé, juguin amb altres nens, es refresquin amb activitats d’aigua i, tot això, fent una immersió lingüística absoluta en anglès?? Ja l’has trobat!

Al nostre casal farem totes aquestes coses i més. Des dels més petits fins als més grans, podran gaudir de jocs pensats especialment per nens de la seva edat.

Cada setmana farem una excursió diferent: Visitarem la granja-escola Les Pedreres, on podran  conèixer els animals i el seu entorn; Anirem a Can Gallicant a banyar-nos i gaudir de l’aire lliure, jugarem al Parc de la Creueta del Coll i ens ho passarem d’allò més bé a Naturpark, una zona d’aventura amb piscines i tirolines adaptades a cada edat.

Can Gallicant. Figaró

 

I quan ens quedem a l’escola? Doncs ens banyarem a la piscineta que montarem al pati, farem manualitats, aprendrem amb el workbook, escoltarem històries fantàstiques i…  veurem als nostres monitors fent teatre!

     

Vols saber-ne més? Visita la nostra pàgina www.englishsummerfun.com, o trucan’s al 933 118 750

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>