Més de 700 persones es van trobar a la Convenció Anual de Kids&Us!

Més de 700 persones es van trobar a la Convenció Anual de Kids&Us que va tenir lloc els dies 7, 8 i 9 d’abril a Port Aventura, Tarragona.

La cita va reunir els professionals de la central de Kids&Us, ubicada a Manresa (Barcelona), i franquiciats i directors de centres provinents dels 8 països on és present: Espanya, Andorra, França, Itàlia, Portugal, Bèlgica, República Txeca i Mèxic.

La Convenció va ser l’escenari perfecte per fer networking. Conferències, presentacions i una activitat de team building al parc d’atraccions van completar una cita obligada en el calendari de Kids&Us.

De la mà de la fundadora de Kids&Us, Natàlia Perarnau, i el director general, Quim Serracanta, els assistents van conèixer totes les novetats de l’empresa de cara al proper curs.

A més, com cada any, un dels moments més esperats de la Convenció Anual va ser la presentació de la nova campanya de comunicació de Kids&Us, que va anar a càrrec de Susanna Sala, la directora creativa de l’empresa.

De les seves paraules en destaquem que Speak in Colours representa la força dels colors, “un univers on els nens aprenen a través de les sensacions i les emocions.

El color és una part essencial de l’ADN de Kids&Us, i amb aquesta nova campanya de comunicació volem mostrar- los a tot el món”. Nou curs, nous reptes i sensacions úniques Kids&Us començarà un nou curs amb el repte d’arribar als 100.000 alumnes en més de 300 centres arreu del món.

L’expansió internacional va ser un dels principals focus de la trobada, ja que Kids&Us preveu continuar creixent a Amèrica i fer el salt als mercats d’Àfrica i Àsia.

Un cop finalitzada la Convenció, Natàlia Perarnau declarava que “hi ha hagut una energia brutal i ha sigut recíproca. La Convenció ha sigut realment emocionant i una vegada més hem aconseguit sorprendre a tots els assistents”.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>