Una nova figura: les coordinadores acadèmiques

Us volem presentar a les nostres coordinadores acadèmiques de Kids&Us Sant Andreu

A mesura que un centre Kids&Us avança i els seus alumnes es van fent grans apareix la figura del Coordinador Acadèmic. La funció d’aquest responsable és donar suport, organitzar, coordinar i fer un seguiment permanent del mètode.

A Kids&Us tenim tres etapes:

  • Babies: de Mousy a Sam
  • Kids: d’Emma a Pam&Paul
  • Teens: a partir de Ben&Brenda fins a Mysteries 2

Per cadascuna d’aquestes etapes, Kids&Us Sant Andreu té a una coordinadora acadèmica especialitzada en els continguts pedagògics de cada nivell/personatge.

Us presentem a la Cristina Olmedo una noia veneçolana establerta a Barcelona. La Cris, és professora de Kids&Us des de fa quatre anys i s’ha tornat tota una experta en els grups de Mousy, Linda, Sam, Emma i Oliver.

Aquest és el seu segon any com a coordinadora de Babies, Sam i Emma i el primer d’Oliver.

La Cristina Castillo treballa a Kids&Us Sant Andreu des de fa dos anys en els grups dels més grans: Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda.

Aquest any fa classes de Marcia, Pam&Paul i Animal Planet i és la coordinadora pedagògica dels nivells Marcia i Pam&Paul.

La Cristina és tota una experta amb els nens i nenes d’aquestes edats!

La Kimberley Marshall és anglesa, concretament de Bristol  i una experta en l’ensenyament a nens i joves. Aquest és el seu segon any com a coordinadora acadèmica dels grups més grans: els Ben&Brenda i Animal Planet.

Donat que s’encarrega dels nivells més alts i per tant, nivells nous cada any, és un referent molt important per l’equip que gestiona.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>