Us presentem el nostre equip!

Els nostres alumnes ja fa unes setmanes que coneixen als seus companys de classe, al personatge que els acompanyarà durant tot el curs i sobretot…al seu teacher!
El teacher a Kids&Us és una persona clau en l’aprenentatge de l’infant. Són persones amb una gran vocació per ensenyar als més petits. La nostra prioritat en dur a terme la selecció i formació del nostre equip docent és trobar persones afins a la nostra filosofia i metodologia que siguin capaces de connectar i tenir empatia amb els més petits.
Volem que el teacher sigui una figura de referència pels nostres alumnes i que sigui una persona propera a les famílies. És per això que des del mes d’octubre hem engegat aquesta “campanya” per donar a conèixer els membres de l’equip a les famílies! Començarem pels teachers dels babies i seguirem amb Sam, Emma…fins presentar-vos als teachers que porten als nostres Tweens (Animal Planet)
Per gaudir de aquestes mini-entrevistes podeu trobar-ne per personatje al menu “L’equip”
ENJOY! 🙂

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>