Summer Readers

Kids&Us presenta “Summer Readers”, les nostres propostes de lectura i joc en anglès per aquestes vacances d’estiu, pensades com a complement perfecte per seguir l’aprenentatge de l’idioma.

Aprendre més enllà de les aules

A Kids&Us seguim la filosofia d’aprenentatge global de l’anglès. Així, els nostres alumnes segueixen aprenent fora de les aules gràcies a una infinitat d’activitats i productes creats per l’equip pedagògic de Kids&Us.

Seguint aquesta filosofia, “Summer Readers” és una campanya dissenyada perquè els nostres alumnes continuïn en contacte amb l’anglès i consolidin el que han après a classe durant les vacances escolars.

Propostes per a totes les edats

“Summer Readers” compta amb productes dirigits a nens i nenes de 9 mesos fins a 13 anys. Pels petits de la casa, de 9 mesos a 2 anys, Kids&Us ha dissenyat els jocs educatius “Bedtime&Bathtime puzle”, amb els quals podran desenvolupar habilitats d’associació, tàctils i de motricitat i escoltaran i aprendran vocabulari en anglès, i els “Baby books” amb els que podran explorar nou vocabulari.

Pels nens i nenes de 2 a 4 anys, disposem de la col·lecció de llibres i els jocs de taula “Betty Sheep”, l’ovelleta negra que descobreix el món amb ells.

“Gina Ginger” és la col·lecció dirigida a nens i nenes de 5 a 7 anys que viuran les aventures de la Gina, una nena molt divertida que sempre està acompanyada per unes fades molt trapelles.

La col·lecció de llibres-joc “Listen&Play” potencien d’una manera lúdica l’observació i la identificació d’objectes i accions. Aquests llibres han d’utilitzar-se amb el Talking Pen, el lector digital de Kids&Us, i comprenen totes les franges d’edat entre 3 i 10 anys.

Els fans dels còmics de 8 a 10 anys tenen a la seva disposició  el “Superkids Comic”, ideat per complementar els cursos de Ben&Brenda de Kids&Us.

Finalment, pels nens i nenes de 9 a 13 anys disposem de la col·lecció “Readers” amb la qual poden llegir i resoldre diverses activitats com endevinalles i mots encreuats.

Summer Readers amb o sense Talking Pen

Kids&Us ha creat el “Talking Pen”, un llapis digital que és l’aliat perfecte de les col·leccions de llibres, jocs i contes de Kids&Us i és una manera molt divertida d’aprendre a pronunciar correctament l’anglès. Tots els productes de “Summer Readers” tenen l’opció de complementar-se amb el Talking Pen menys la col·lecció “Readers”.

Els llibres i jocs de “Summer Readers” poden trobar-se als nostres centres o a l’online shop de Kids&Us.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>