L’equip de l’English Summer Fun 2017!

Avui us volem presentar al nostre equip de monitors de l’English Summer Fun. Ells són el motor dels nostres casals d’estiu!!!

  • Com són els monitors de Kids&Us?

Joves, enèrgics, entusiastes i amb una gran vocació pel món de la infància. Tots ells tenen com a mínim un nivell d’anglès equivalent al C1 (Advance) i són capaços de vehicular totes les activitats en anglès amb fluïdesa, perquè com ja sabeu, en els nostres casals fem immersió lingüística i no es parla un altre llengua que no sigui l’anglès!

Molts d’ells són teachers de Kids&Us durant tot el curs escolar i tenen una àmplia experiència ensenyant anglès als més petits.

  • Com es preparen els monitors per dinamitzar les activitats dels casals de Kids&Us?

Un 60% del nostre equip de professionals són monitors de lleure i alguns s´han format durant aquest curs escolar en el Curs de Monitors en Anglès desenvolupat per Kids&Us i l’escola EFA. Els curs de monitors ens dóna moltíssims recursos per dinamitzar les activitats de lleure que farem durant aquest estiu.

Com ja sabeu, durant tot l’any l’equip pedagògic de Kids&Us treballa per elaborar els materials exclusius que s’utilitzaran durant els nostres casals. Cançons, contes inèdits, gimcanes… Tot pensat per a que els infants gaudeixin d’allò més de l’estiu i aprenguin anglès de forma fàcil i divertida.

Per tal que tots els monitors coneguin bé aquestes activitats, els monitors fan tres formacions prèvies a l’inici del casal. Una formació online i dues formacions presencials de migdia on posen en pràctica les activitats que a l’estiu duran a terme amb els infants.

IMG_20170425_092741_745

  • Qui dirigeix a l’equip de monitors?

El nostre equip està perfectament liderat pels nostres directors de Lleure. Us els presentem.

Silvia Rebullida: serà la directora un any més del casal que es durà a terme a l’escola Mare de Déu dels Àngels. Ha estat teacher i coordinadora de Kids&Us durant dos anys i actualment col·labora amb nosaltres durant la temporada d’estiu.

Rubén Carrillo: el director del casal a l’escola FEDAC és a més a més, el coordinador dels cursos de Tweens&Teens així com teacher habitual a l’escola FEDAC i al centre Kids&Us Sant Andreu, fet que li permet conèixer de primera mà l’escola i les seves famílies.

Tots ells s’encarregaran de que l’equip funcioni com un rellotge i que les activitats es portin a terme amb èxit.

Are you ready for the summer? Nosaltres ja estem posant tots els motors en marxa. Ens veiem aviat!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>