Read me a story!

Per què?

Img-Noticia-445x270_ReadMe_NADAL_2014
Kids&Us entra en el món editorial per omplir un buit existent en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa, ja que oferim històries que s’adeqüen al nivell d’anglès i a la capacitat de comprensió tant dels nens com dels pares que els hagin d’explicar.

Els nostres contes han estat pensats per a nens no angloparlants, però sense caure en el parany de l’excessiva simplificació del llenguatge. Volem que el contingut que apareix en els nostres contes sigui comprensible en la seva globalitat i que, alhora, s’aproximi al màxim a l’anglès real.

Kids&Us ja compta amb més de 10 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès amb una metodologia pròpia. Som coneixedors en primera persona de la importància de l’anglès per a les futures generacions, i amb aquesta nova línia editorial volem posar una eina de qualitat a l’abast de totes les famílies sensibilitzades en l’aprenentatge d’aquesta llengua.

Llibres i col·leccions

Posem en marxa el projecte Read me a Story amb dues col·leccions adreçades a nens i nenes de 2 a 7 anys, perquè és en aquestes edats quan més gaudeixen amb la narració d’un conte.

betty sheep

 Aprèn jugant!

 

 

– See more at: http://www.kidsanduspoblenou.com/blog/#sthash.2EK1ybUC.dpuf

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>