Play & Learn

El joc de taula de Kids&Us

Play&Learn és la col·lecció de jocs de taula de Kids&Us.

Volem que pares i fills comparteixin moments de joc en anglès i que aquesta llengua tingui protagonisme en alguns espais de la vida en família. Conscients de l’interès creixent de les mares i els pares per oferir als seus fills estímuls adequats, interessants i educatius en anglès, hem desenvolupat aquesta nova col·lecció de jocs per als més petits.

Coneixedors de l’atracció que desperta la tecnologia en els nens, Play&Learn es troba a mig camí entre el joc tradicional i el més actual, i es converteix en una alternativa interessant a les tauletes electròniques. Play&Learn també afavoreix i potencia la participació dels pares i mares en el moment del joc, ja que la implicació emocional dels pares en el procés d’aprenentatge de l’idioma és un dels objectius que persegueix Kids&Us.

A més, els jocs Play&Learn de Kids&Us estan pensats per treballar amb el Talking Pen, el llapis que parla, per dos motius:
– Perquè els nens i nenes tinguin una exposició oral a un anglès impecable.
– Per animar les mares i els pares a participar en el joc, encara que no se sentin gaire segurs amb l’ús de l’anglès.

Voleu veure un vídeo de Play&Learn?

https://www.youtube.com/watch?v=7cnungg9n6c

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>