Casals en anglès – Fun Week de Setmana Santa “Irish Luck”

Fun Week Setmana Santa

Per Setmana Santa endinsa’t en l’apassionant terra del trèvol Kids&Us school of english us convida a passar una Setmana Santa original i divertida a través d’històries i personatges que us permetran endinsar-vos en la cultura irlandesa.

Les activitats van adreçades a nens i nenes de 3 a 10 anys, en grups de màxim 10 alumnes per professor i dividits en franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys). D’aquesta manera assegurem una bona relació entre alumnes i una perfecta interacció entre alumnes i professor.

CONTINGUT

Aquestes vacances de Setmana Santa els nens i nenes s’endinsaran en una meravellosa illa verda d’Irlanda, Riverdance, també coneguda com la terra del trèvol. En aquesta aventura no hi faltarà la música celta i els follets entremaliats. Durant aquests dies, els nostres alumnes s’uniran a en Larry i en Liam mentre busquen el famós trèvol de quatre fulles, però hauran d’anar amb compte amb en Larry perquè és una mica bromista! I qui sap si ajudant en Liam en la recerca podran tenir un gran premi i guanyar la loteria…

ACTIVITATS

Durant aquests dies farem diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

1.- Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.
2.- Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
3.- L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant la Fun Week de Setmana Santa, tal com fem amb totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
4.- Manualitats (Crafts): Farem treballs manuals relacionats amb la temàtica d’aquests dies.
5.- Mercat (Market): Organitzarem un “mercat”, on els nens i les nenes es convertiran en compradors/es i, amb uns diners molt especials, compraran l’esmorzar tot emprant les expressions adequades. D’aquesta manera faran ús de l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.
6.- Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks.

Us sorprendreu en escoltar els vostres fills/es cantant les cançons exclusivament en anglès i en adonar-vos que efectivament entenen allò que canten i que s’ho passen d’allò més bé amb les coreografies. Parlem de cançons que han estat creades i composades seguint sempre la temàtica de la setmana i que han estat adaptades a cada franja d’edat.

DATES i HORARIS

La Fun Week de Setmana Santa tindrà lloc les següents dates:
· Del 25 al 28 de març

L’horari de les activitats serà de 9.00 a 13.00 hores, tot i que per facilitar-vos l’arribada i la recollida dels vostres fills, l’horari de recepció dels nens serà de 8.30 a 9.00 hores, i la recollida a partir de les 13.00 fins a les 14.00 hores.

Preu:
· 95€

INSCRIPCIONS

Us adjuntem el Full d’inscripció.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>