Cool off! Colònies by Kids&Us

COLÒNIES COOL OFF by KIDS&US 2013

Les colònies en anglès COOL OFF! by KIDS&US estan pensades perquè els vostres fills i filles gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger.

En l’idíl·lic entorn natural de La Selva, a la casa de colònies “Can Freu” i amb la companyia de professors nadius, els nens i nenes viuran aventures màgiques especialment pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

Unes colònies pensades per a alumnes de Kids&Us, amb la finalitat d’assegurar l’homogeneïtat de nivells d’idioma en tots els grups.

Missió

L’objectiu de les nostres colònies és que els nens i nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i passant-s’ho bé. És per això que hem procurat no passar per alt cap dels factors que considerem claus per garantir que els vostres fills passin una setmana inoblidable amb nosaltres.

 L’entorn

La casa de colònies “Can Freu” es troba ubicada a Vilobí d’Onyar (Girona). La casa està situada enmig de fagedes i camps de conreu, en una zona tranquil·la i acollidora, ideal per gaudir de les activitats d’estiu.

Les seves instal·lacions són noves, modernes i segures, i la casa disposa d’instal·lacions lúdiques i esportives que ens permetran dur a terme totes les activitats que tenim programades. La finca té piscina pròpia, dos camps esportius, circuit de tirolines al bosc, carpa exterior i diverses sales polivalents.

 

Els professionals

Un dels nostres valors més importants és l’equip humà que gestiona les nostres activitats d’estiu. Gent jove, amb experiència en el món Kids&Us, implicats en el nostre projecte, formats a casa nostra i, sobretot, amb una clara vocació per la docència als infants. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nostres alumnes rebin un tracte personalitzat i familiar que els farà sentir com a casa seva.

Cada grup de 20 alumnes estarà coordinat per dos monitors de referència, tots amb un nivell d’anglès contrastat equivalent al Proficiency, i com a mínim un d’ells serà nadiu.

Durant tot el campament comptarem amb monitors de suport en pràctiques que ajudaran en les activitats de supervisió d’estones lliures, esportives, excursions…

El campament comptarà amb un director de lleure in situ que s’encarregarà de totes les tasques de coordinació, supervisió i comunicació del campament.

Totes les activitats estaran supervisades per l’equip pedagògic de Kids&Us, que mantindrà contacte diari amb l’equip del campament, i periòdicament es realitzaran visites in situ de seguiment de l’activitat.

Destinataris de l’activitat

Les nostres colònies estan dirigides a infants de 7 a 12 anys que ja tinguin una base oral en la llengua anglesa, que puguin mantenir un discurs oral d’acord a la seva edat i establert als nivells del nostre mètode Kids&Us.

És per això que les nostres colònies només estan obertes a alumnes de Kids&Us que hagin cursat Pam&Paul o cursos superiors, i a alumnes que passin una prova de nivell per equiparar-los amb els nostres alumnes.

L’homogeneïtat de nivells farà que els vostres fills puguin treure més profit d’aquestes estades, ja que sabem perfectament de quins continguts lingüístics disposen i això ens permet reciclar-los i optimitzar-los per seguir aprenent.

D’aquesta manera aconseguim el millor resultat en el procés d’immersió lingüística i ens assegurem l’adequació del material pedagògic i dels continguts a les capacitats del grup.

Material pedagògic

Tot el material didàctic creat per a aquestes colònies ha estat dissenyat pel nostre equip pedagògic amb la finalitat de garantir la immersió lingüística, però donant continuïtat i reforçant els conceptes tant orals com gramaticals apresos durant l’any en els nostres centres Kids&Us. És per això que tindrem material diferent segons les edats i nivells Kids&Us dels infants.

En aquesta ocasió, el fil conductor de la setmana serà un viatge a l’exòtica Índia. Coneixerem i aprofundirem en la seva cultura, tradicions, gastronomia… tot aprenent nou vocabulari i agafant fluïdesa de manera divertida i engrescadora a través de cançons, contes, teatre, etc. I tot això seguint la filosofia de l’aprenentatge natural del nostre mètode Kids&Us.

El dia a dia a les colònies

El dia a dia a les nostres colònies ha estat dissenyat acuradament per tal de garantir que els nens gaudeixin de les activitats planificades a la vegada que aprenen anglès.

A part d’aprendre nou vocabulari i estructures en anglès, treballarem valors molt importants, com la tolerància, el respecte, la integració… I coneixerem noves maneres de viure i de pensar.

El fet de treballar en un context de ficció ens permetrà activar la imaginació i les il·lusions dels nostres alumnes. Tot el programa de colònies està pensat perquè els nens s’identifiquin al màxim amb la temàtica que estem treballant, ja que aquest fet ens permetrà aconseguir que els nens “s’enganxin” al programa, en gaudeixin i en treguin el màxim profit.

Conviure 24 hores en un entorn 100% anglès també ens permetrà treballar totes les expressions quotidianes típiques del dia a dia. Aquestes expressions quotidianes posades en el context real esdevenen molt més memorables i, alhora, passen a formar part del seu llenguatge comunicatiu.

Tot el programa pedagògic es desenvolupa sobre quatre eixos vertebradors: el lúdic, l’esportiu, l’artístic i el quotidià. Cadascuna de les activitats plantejades s’emmarca dins d’un d’aquests eixos de forma equilibrada, amb la finalitat de garantir que els interessos de tots els infants hi estiguin representats.

Fent clic al següent enllaç us presentem el nostre timetable cool off per veure com és el dia a dia a les colònies.

 Les excursions

Durant les colònies farem excursions que ens permetran conèixer el fantàstic entorn natural que envolta la casa de Can Freu.

Així doncs, un dels dies farem una excursió de tot el dia al Castell de Farners. La pujada a la fortificació la farem mitjançant una ruta a peu per camins boscosos i ombrívols. Pel camí ens trobarem amb una petita via ferrada ideal per iniciar-se en aquest àmbit. Tota una experiència fàcil i divertida pensada per a nens i nenes de més de 7 anys.

Després del merescut pícnic que ens permetrà tornar a agafar energia, farem la baixada al Parc de Sant Salvador i acabarem amb una refrescant remullada a la Riera de Farners, la millor manera d’acabar una jornada d’aventures a la natura.

Per seguir coneixent l’espai que ens envolta, farem una sortida de mig dia al llac de Sils. Sortirem a peu des de la casa de colònies i durant la ruta ens ensenyaran tècniques bàsiques d’orientació que ens permetran situar-nos només mirant el sol, l’entorn i la vegetació. Un cop arribem al llac farem una bona remullada!

Seguiment de les activitats

Per tal que els familiars dels nens i nenes que participen a les nostres colònies estigueu contínuament informats de les activitats que s’estan duent a terme al campament posarem a la vostra disposició un programa de comunicació específic que us presentem a continuació:

  • Pàgina web pròpia de les colònies.
  • Bloc amb actualització diària per part dels infants i dels seus monitors un cop comencem l’activitat.
  • Comunicació via e-mail amb notificacions periòdiques un cop inscrits els infants.
  • Informe pedagògic personalitzat dels vostres fills un cop acabin l’experiència, on avaluarem tant aspectes d’aprenentatge com socials, d’hàbits i de salut.

Atenció, salut i alimentació

A Kids&Us volem que els nens i nenes que participin a les nostres colònies se sentin com a casa. Volem crear un entorn familiar i de confiança, on gaudir i aprendre es faci amb tranquil·litat i harmonia.

És per això que les places ofertes són limitades i que els espais on conviurem seran d’ús exclusiu per a la nostra activitat.

El nostre equip de monitors s’encarregarà que els infants tinguin una atenció personalitzada les 24 hores de dia.

Pel que fa a la salut, la casa de Can Freu disposa d’una infermeria per a primeres cures i disposem també del centre de salut de Vilobí d’Onyar a només 20 Km de la casa.

Pel que fa a l’alimentació, la casa disposa de cuina pròpia, on diàriament la cuinera elaborarà menjars equilibrats i nutritius, propis de la cuina mediterrània. Els menús estaran disponibles al web de les colònies.

Preus

Les colònies es presenten en format setmanal, i els nens i nenes només es poden apuntar una setmana.

Cada setmana s’ofereixen 60 places, que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Les places estan obertes a alumnes de tots els centres Kids&Us de Catalunya que com a mínim hagin cursat el nivell Pam&Paul del programa Kids&Us.

Kids&Us Summer Camp 2013
Setmana Preu nen/setmana
Del 7 de juliol al 13 de juliol 645,00 €
Del 14 de juliol al 20 de juliol 645,00 €

Descompte d’un 5% en el preu total si són dos germans o més.

El primer dia de cada torn serà diumenge. Els pares haureu de portar els infants directament a la casa de colònies. A les 18.30 h tot l’equip de Kids&Us us estarà esperant per donar-vos la benvinguda.

La  recollida dels nens serà el dissabte. Aquest dia, a les 18.30 h us esperem a la Indian Party per berenar plegats i acomiadar-nos!

Els preus inclouen pensió completa de 6 dies, tot el material didàctic necessari per al desenvolupament de l’activitat, excursions segons el programa, monitoratge, assegurança de responsabilitat civil i accidents, carpeta, samarreta i “guia de viatge” de les colònies, informe pedagògic personalitzat de l’infant i festa de comiat. Els preus inclouen l’iva.

COM INSCRIURE´S

El període d’inscripció per alumnes Kids&Us serà del dia 11 a les 9h al 22 de març.

Per formalitzar una inscripció s´hauran de seguir els següents passos :

  1. Demanar el full inscripció al centre Kids&Us de referència o bé descarregueu-vos-el en l’enllaç anterior.
  2. L´interessat haurà d’enviar el full correctament omplert a roser@kidsandus.org
  3.  En breu rebran confirmació de plaça i un número que els identificarà per poder fer la transferència.
  4.  En un termini màxim de tres dies laborables s´haurà de formalitzar el pagament,  fent constar el numero identificatiu en el camp de “Concepte”. La reserva de plaça quedarà condicionada al pagament dins del termini establert.
  5. Un cop comprovat que tot està correcte rebreu un correu amb la confirmació de la inscripció.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>