El naixement del món Kids&Us

Sabeu que Kids&Us va començar sent una acadèmia d’anglés per a adolescents i adults? Tot i així, la Natàlia Perarnau, la creadora del mètode Kids&Us, no va trigar en adonar-se’n del que ja és un fet demostrat: per molt que els nostres estudiants estudiin anglés, el seu nivell de competència és molt baix.

És per això que amb l’experiència acumulada a la seva pròpia acadèmia, la voluntat d’obrir-se a nous mercats, d’arribar a un nou públic objectiu i la seva recent maternitat van portar a la Natàlia Perarnau a desenvolupar el seu propi mètode d’aprenentatge per a nens l’any 2003. Kids&Us és el resultat d’aquesta fusió.

Al setembre del 2006 comencen a funcionar els primers centres llicenciataris Kids&Us. A finals del 2008 s’inicia una nova etapa en l’expansió de Kids&Us mitjançant la creació d’una xarxa de franquiciats, l’objectiu de la qual és garantir la qualitat del servei, així com millorar i assegurar la imatge de la marca. S’obre el primer centre franquiciat pilot de Kids&Us.

L’any 2009 inicien la seva activitat les primeres set franquícies Kids&Us a l’Estat espanyol. L’any 2011 Kids&Us fa el seu salt internacional i obre els dos primers centres a Itàlia: a Roma i Milà, concretament. El 2012, Kids&Us comptarà amb una presència total de cent centres, repartits entre Espanya, Itàlia i noves obertures a França (París) i Bèlgica (Brussel·les).

Actualment, més de 25.000 nens a Espanya, Itàlia, França i Bèlgica-Luxemburg estan aprenent anglès als nostres centres Kids&Us. També és important destacar que estem fent classes a més de 74 llars d’infants, amb més de 1.500 alumnes d’entre 1 i 2 anys.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>