UNIVERS KIDS&US

UNIVERS KIDS&US

A Kids&Us volem que l’anglès vagi més enllà de les nostres escoles i sabem que hi ha un seguit de factors que ajuden a consolidar l’experiència de l’aprenentatge: l’emoció, la sorpresa, l’alegria, l’experimentació, la fantasia, el suport emocional i fer de l’anglès una experiència compartida amb aquells que estimem. És per això que Kids&Us ha creat un univers d’estímuls de qualitat que busca ampliar i enriquir el contacte amb l’anglès.

 

LITTLE CHEF

Kids&Us us ofereix un taller de cuina en família d’allò més llaminer!

Amb LITTLE CHEFS aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per a nens, alhora que compartim -nens, pares, avis i acompanyants- una activitat familiar.

LITTLE CHEFS és el resultat de l’esforç de l’equip d’especialistes del departament pedagògic, que treballa per crear continguts exclusius i únics amb un objectiu molt clar: fer de l’aprenentatge de l’anglès una activitat efectiva i molt divertida, sempre tenint en compte les necessitats dels més petits.

El taller està organitzat amb una finalitat molt clara: que els nens interioritzin vocabulari i expressions en el seu context mentre es duu a terme una activitat interessant i estimulant.

El DISSABTE 4 de FEBRER farem el nostre segon  LITTLE CHEF solidari per l’Hospital de Sant Joan de Déu a Kids&Us Sant Andreu!

Edats dels nens: les activitats s’adrecen a nens a partir de 3 anys.
Nombre de nens per grup: màxim de 8 nens per grup (més acompanyant) i professor.
Calendari i horari: Dissabte 4 en dos horaris: de 10.00 a 11.00 i d’11.30 a 12.30.
Durada de l’activitat: 60 minuts.
Preu: 10€/nen

Si n’esteu interessats, feu-nos-ho saber!

Les places són limitades i es faran per ordre d’inscripció.

 

STORYTIME

 

L’hora del conte en anglès, l’STORYTIME, és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per fer que els més petits gaudeixin d’un espectacle en anglès.

En què consisteix?

A la STORYTIME s’interpreten contes pensats i desenvolupats per l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als petits unes històries divertides i de fàcil comprensió que permeten la interacció entre els actors i el «petit» públic.

Ah! i no ens oblidem dels STORYTIMES FOR BABIES L’hora del conte per a Babies és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari gràcies a la qual els nens d’entre 1 i 2 anys poden gaudir d’un espectacle en anglès en companyia dels seus familiars.

En breu, més información sobre dates per aquest curs 16-17!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>