T&T Ultimate Challenge 2020

El passat 29 de febrer va tenir lloc la segona edició del festival T&T Ultimate Challenge, un concurs especialment creat al Kids&Us de Sant Andreu per als nostres Tweens&Teens.

Ens vam reunir el matí del dissabte a l’Ateneu Obrer i ens ho vam passar d’allò més bé. El primer torn, d’Animal Planet 1 i 2, ens va entusiasmar amb la seva energia, i el segon torn, dels nostres Fairy Tales, ens va fer sentir molt orgullosos de tot el que han après. Entre les diferents rondes d’equips participants, a més a més, els alumnes de Mysteries 1 i Mysteries 2 es van preparar alguns diàlegs per a entretenir els espectadors!

Els nostres presentadors, Fer the Joey i Laida the Lion, ens van fer riure amb les seves intervencions i van conduir el concurs i les seves proves. Enguany, en van ser dues de ben emocionants: el Trivia i l’Alphabet Pit. Un seguit de preguntes, individuals i per equips tot apretant un buzzer, i un joc d’endinsar-se a una piscina de lletres fent relleus per a escriure una frase complexa en anglès!

El nostre jurat, en Rubén i la Tura, van prendre notes atentament per a triar els guanyadors, que a part del premi de participació que es va endur tothom, van tornar a casa amb uns premis genials.

Moltes gràcies a tots i a totes per venir. Us deixem amb el vídeo d’aquesta edició, i us convidem a que veieu les fotografies penjades a la nostra pàgina de Facebook. Esperem que ja tingueu tantes ganes com nosaltres del T&T Ultimate Challenge de l’any que ve.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>