Tornem a començar les classes a Kids&Us Sant Andreu!

La setmana passada vam començar els nostres cursos a Kids&Us Sant Andreu i els nostres alumnes ja han pogut conèixer als personatges que els acompanyaran aquest curs i les seves primeres aventures.

Tots hem començat el nou curs amb moltes ganes i energia! Els alumnes de Mousy i Linda han vingut tots molt contents i les famílies que els acompanyaven també han gaudit molt de les classes!

Per altra banda, els alumnes de Sam han necessitat uns moments per poder adaptar-se a la classe, a la teacher… Amb tots els canvis i adaptacions que han anat fent durant aquest mes, a molts d’ells els hi costa aquest procés, és normal! Segur que d’aquí unes setmanes tots s’han adaptat genial!

Els alumnes d’Emma i Oliver han iniciat el curs molt més grans que l’any anterior i tots han vingut amb moltes ganes de jugar i aprendre!

Els alumnes de Marcia ja han pogut descobrir que la Marcia és una nena una mica especial…i una mica esbojarrada!

Els alumnes de Pam&Paul i Ben&Brenda han estrenat amb nosaltres els nous materials dels seus personatges que venen carregats d’aventures i sorpreses!

I els nostres alumnes més grans; els d’Animal Planet han començat a descobrir un món completament diferent a través del seu personatge l’Alex. En breu, rebran les contrasenyes per poder accedir a l’àrea privada de l’Animal Planet!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>