Summerfun! Coneix els nostres calsals d’estiu en anglès

Què són els Summer Fun de Kids&Us?

Els Summer Fun de Kids&Us són uns casals d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys. El seu objectiu és facilitar la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció en la nova llengua a través d’experiències divertides i adequades per a cada grup d’edat.

Des de Kids&Us confiem en què l’aprenentatge de l’anglès es produeix a través de la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. Per aquest motiu organitzem uns casals d’estiu com els Summer Fun de Kids&Us, en un entorn de diversió en què es manté viu el contacte amb l’idioma.

 

Quines activitats es fan?

Manualitats, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup i excursions temàtiques són alguns exemples de les divertides activitats que es realitzen durant els Summer Fun. D’aquesta manera, els nens interioritzen noves estructures i vocabulari en anglès de manera natural.

Voleu més informació sobre les activitats que faran els vostres fills? Entreu aquí i coneixereu tots els detalls d’un Summer Fun!

 

Com ens organitzarem?

Grups organitzats per edats. Màxim 10 nens per grup.
1 monitor per grup, sota la supervisió d’un coordinador del casal.

Podeu fer la inscripció a www.kidsandussummerfun.com

 

Reunions informatives

Dilluns 8 d’abril a les 17:30h 
Mare de Déu dels Àngels: Carrer Gran de la Sagrera 68. Edifici de Secundària. Barcelona. 

Dimarts 9 d’abril a les 17.15h 
Escola FEDAC: Carrer de Ramon Batlle, 39. Barcelona. 

Ens veiem allà!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>