Read me a Story

El projecte Read me a Story amplia l’oferta de jocs i contes aquestes dates per ajudar els més petits a mantenir el contacte amb l’anglès.

A la pàgina web de la línia editorial, Read me a Story (http://www.readmeastory.eu/ca/apren-jugant), trobareu quatre jocs online especials de Nadal i dos nous imprimibles amb els quals podreu passar tardes molt divertides mentre poseu en pràctica el vostre anglès i el dels més petits. Segur que us sorprenen!

Img-Noticia-445x270_ReadMe_NADAL_2014Els nous jocs s’adrecen a nens i nenes a partir de 2 anys i permeten aprendre frases senzilles, estructures i vocabulari en anglès. A més, formen part del projecte Read me a Story, una col·lecció de contes en anglès pensats per a infants no angloparlants que Kids&Us va iniciar l’estiu passat i que ara s’amplia amb dues noves històries, també de temàtica nadalenca: “Betty the Black Sheep. Snow Surprise” i “Gina Ginger and the Christmas Fairy”, a la venda en tots els centres Kids&Us i en una selecció de llibreries (consulta-les aquí).

Els contes estan impresos amb una tinta sonora que permet que els textos siguin reproduïts per un dispositiu lector, el Talking Pen, que s’activa en posar-lo sobre les pàgines. Es tracta d’una solució molt eficaç per als pares que no dominen l’anglès però que volen implicar-se en el procés d’aprenentatge dels seus fills.

Segur que aquest Nadal no ens avorrirem!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>