My Locker

Aquest curs escolar 17-18 Kids&Us engega amb una novetat digital : “My Locker”

images

“My Locker” és una aplicació de continguts digitals amb la que els vostres fills i filles tindran accés, no només a les pistes d’àudio dels seus cursos, sinó també a un munt de continguts addicionals que donaran continuïtat al seu aprenentatge d’una manera amena i estimulant.

 

Quins son els objectius i beneficis de  “My Locker”?

  • Concentrar el material pedagògic digital relacionat amb el curs en un sol espai
  • Facilitar l’accés als continguts (àudios, vídeos i jocs) a les famílies
  • Oferir una amplia varietat de continguts extres que completin l’experiència de l’alumne i que li permeti seguir tenint una major exposició a l’anglès fora de l’aula.

 

Què hi puc trobar a cada secció?

ÀUDIOS

En aquesta secció les famílies podreu accedir fàcilment a les pistes d’àudio del curs. A més, es podrà descarregar i escoltar sense estar connectat a Internet.

VÍDEOS

En aquesta secció els alumnes podran veure capítols de dibuixos animats adaptats a la seva edat.

JOCS

En aquesta secció les famílies trobareu varius jocs interactius dissenyats específicament per a cada personatge i historia, per a que els nens i nenes puguin seguir practicant a casa el vocabulari i les estructures de les activitats de la classe. En cap cas, aquest jocs substitueixen l’escola de les pistes d’àudio de la historia.

Podré accedir de manera il·limitada a l’aplicació My Locker sempre que vulgui? 

Els continguts de l’aplicació My Locker estan dissenyats segons la història i els personatges de cada curs i s’adapten als continguts pedagògics que l’alumnat treballa a classe. Per tant, els continguts de l’aplicació tenen una data de caducitat vinculada a l’any acadèmic en curs. És a dir, l’aplicació estarà habilitada durant l’any escolar (incloses les vacances d’estiu). Quan comenci un curs nou, desapareixerà el contingut del curs anterior i s’activarà el contingut del nou personatge.

Per què hi ha tres perfils d’usuaris diferents? 

L’aplicació My Locker s’ha configurat per unitat familiar, és a dir, el nombre de credencials és proporcional als membres de la unitat familiar. Tant mares i pares com alumnes disposen d’un usuari i una contrasenya per separat, que rebran conjuntament en la carta informativa de principi de curs via correu electrònic. El perfil d’usuari “fill” permet iniciar l’aplicació directament des del menú de continguts i, per tant, pot ser útil en el cas que els infants vulguin jugar de manera individual des d’una tauleta. La diferència amb el perfil dels pares o mares és que amb aquest perfil els pares han de seleccionar el Locker del fill o filla amb el qual volen iniciar la sessió.

He d’estar sempre connectat a Internet per fer servir l’aplicació?

L’aplicació My Locker permet baixar els continguts i guardar-los al dispositiu mòbil, així es poden fer servir sense connexió a Internet sempre que es

És important l’ordre en què apareixen els jocs?

Tal com passa amb els àudios, que estan relacionats amb les diferents històries o parts del curs, els jocs també segueixen un ordre concret i, per això, s’han de completar tal com apareixen.

Com i mitjançant quin canal rebré l’usuari de centre i la contrasenya per a l’aplicació My Locker?

Des de el vostre centre Kids&Us rebreu un correu electrònic en el qual es detallaran les credencials per accedir a l’aplicació.

Si voleu saber-ne més, no us perdeu el vídeo de MY LOCKER!

https://www.youtube.com/watch?v=3vc4Vbpkycc

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>