Matrícules obertes!

A Kids&Us Sant Andreu ens encanta la tornada a l’escola i ja ho tenim tot a punt per donar la benvinguda al nou curs, ni més ni menys que el curs 2019-2020.

Una vegada més sentim aquella il·lusió de tornar a començar, l’emoció de tornar a veure les aules i els passadissos plens de somnis i somriures… i definitivament no, no ho canviem per res del món!

Les matrícules estan obertes, així com les portes del nostre centre per a que vingueu a visitar-nos i a informar-vos de com treballem al Kids&Us, com funcionen les classes i quins horaris tenim! Ens podeu venir a veure al Carrer Ignasi Iglesias 85, o també trucar-nos al 933118750 o enviant un mail a santandreu@kidsandus.cat.

Setembre és sinònim de tornar a començar i nosaltres ho fem amb la mateixa il·lusió de sempre, amb nous reptes i amb la certesa que tenim la fórmula per a que els vostres fills i filles aprenguin anglès d’una manera immersiva, rica i ple de matisos.

Us desitgem un bon curs 2019-2020!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>