Fun Week Nadal

La diversió triomfa amb les nostres Fun Weeks!

Kids&Us us ofereix aquest Nadal la possibilitat de fer que els vostres fills/es passin unes vacances d’estiu divertides i plenes d’emocions en anglès!!

Les activitats estan adreçades a nens i nenes a partir de 3 anys, amb grups de màxim 10 nens i nenes per professor i per grups d’edat (3 i 4 anys, 5-6 i més de 7 anys). D’aquesta manera assegurem una bona relació entre alumnes i una perfecte interacció entre alumne i professor.

Les dates de la Fun Week seran:

  • 23 i 24 desembre
  • Del 28 al 31 de desembre
  • 4 i 5 de gener
  • 7 i 8 de gener

CONTINGUT:

En aquesta Fun Week, els vostres fills i filles tindran una missió molt especial: hauran d’ajudar els elfs a preparar els regals per garantir que tots els nens i nenes del món puguin celebrar Nadal.  Per fer-ho hauran de viatjar al Pol Nord i al Pol Sud, que és on Santa Claus té els seus col·laboradors més fidels. Si aconsegueixen el seu objectiu, Santa Claus podrà repartir tots els regals i l’esperit nadalenc es mantindrà arreu del món!

ACTIVITATS

Durant tota la jornada els professors parlen íntegrament en anglès i treballen amb els infants a través de diverses activitats dirigides i especialmente distribuides en 5 grans blocs:

• Activitats de psicomotricitat (aprofitant la sortida diària a la plaça de Les Palmeres) Farem jocs a l’aire lliure, on els nens podran córrer, saltar i realitzar una sèrie d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

• Taller de teatre. Amb l’ajut de cançons, moviments i balls farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell de diferents personatges fantàstics i viure en primera persona les seves intrèpides aventures. Al final de cada setmana faran una petita representació del que haurem treballat.

• L’hora del conte. Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes ofereixen una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari.

• Manualitats. Farem treballs manuals (màscares, disfresses, petits escenaris,…) relacionats amb el tema que treballem, que ens serviran a l’hora de fer el teatre.

• Mercat. Organitzarem un “mercat” dos cops per setmana on els nens i nenes es convertiran en compradors/es i hauran de demanar l’esmorzar que volen en anglès utilitzant les expressions adequades. D’aquesta manera utilitzaran l’anglès en un context real molt útil per la seva adquisició de l’idioma.

  • Preus:

Fun Week de 2 dies       = 65 €

Fun Week de 4 dies       = 101 €

Fun Week de 6 dies       = 138 €

Fun Week de 8 dies       = 184 €

Fun Week de 10 dies     = 230 €

  • Edats : de 3 a 10 anys
  • Horari : 9h a 13h
  • Horari acollida : 8.30-9h i 13.00-14.00h. (l´acollida és gratuita)

Lloc on es farà l´activitat :    Kids&Us Sant Andreu

  • C/ Ignasi Iglesias, 85, 08030 · Barcelona

Inscripcions :

Aquí teniu el full d’inscripció que ens el podeu fer arribar a través de santandreu@kidsandus.cat

A partir del 10 de novembre, de dilluns a divendres en horari de 10.30 a 13.00 i de 16.30 a 20.00 al Kids&Us de Sant Andreu o bé per mail a santandreu@kidsandus.cat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>