Fun Week de Setmana Santa 15-16

Arriba la Fun Week de Setmana Santa 2016! 

Tenim la millor proposta per a les vacances de Setmana Santa: les Fun Weeks de Kids&Us!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i amb els seus companys.

CONTINGUT

Aquestes vacances de Setmana Santa els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé amb les Fun Weeks de Kids&Us!

En aquesta Fun Week, els vostres fills i filles tindran una missió molt especial. Quan arriba la primavera, els esquirols busquen nous per tot arreu. Segueix els esquirols més intrèpids, viu amb ells les aventures més divertides i perilloses, i descobriràs que són superllestos i ràpids! Vine a les Fun Weeks de Setmana Santa i demostra’ns que tu també pots ser un esquirol amb habilitats sorprenents!

Durant les Fun Weeks, durem a terme diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en set grans blocs:

1.         Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2.         Taller de teatre (Performances): A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3.         L’hora del conte (Story time): Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant les Fun Weeks d’estiu, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4.         Manualitats (Handicrafts): Farem manualitats inspirades en la temàtica.

5.         Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes compraran l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6.         Cançons temàtiques (Songs): Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat

7.         Llibre de classe (Fun Book): Quadern temàtic que els nens i nenes faran durant la setmana.

DATES I HORARI

Les Fun Weeks de Setmana Santa tindran lloc durant les dates següents:

• Setmana del 21 al 24 de març.

L’horari de les activitats serà de 9 h a 13h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13h i fins a les 14h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o juguen).

PREUS

• Setmana de 4 dies: 101€

INSCRIPCIONS: Full d’inscripció

Si esteu interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>