Comunicat suspensió classes

Benvolgudes famílies, 

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que, seguint les últimes indicacions emeses per l’administració competent, procedim a suspendre a partir de divendres 13 de març les classes en el nostre centre Kids&Us Sant Andreu.

El nostre objectiu és tornar a obrir el centre Kids&Us tan bon punt les autoritats ens ho permetin.

Donada l’excepcionalitat de la situació que estem vivint aquests dies i que ens ha obligat a aturar de manera temporal l’activitat en el centre, des Kids&Us hem elaborat un material digital complementari, que rebreu en breu i  que permetrà que els vostres fills i filles mantinguin el contacte amb l’anglès i amb part de les activitats que realitzem dins l’aula mentre duri aquesta situació. 

L’equip de direcció de Kids&Us està avaluant la possibilitat de recuperar aquestes classes, fet que dependrà de la durada de la mesura. Ens cal esperar un dies  per avaluar l’impacte de tot plegat i donar-vos la solució més adient.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració

Equip Kids&Us

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>