Classes online i plataforma audiovisual!

Benvolgudes famílies,

Des de Kids&Us Sant Andreu hem activat el pla d’actuació mentre duri aquesta situació excepcional i puguem reprendre les classes presencials amb normalitat. Consisteix en dues actuacions, una per a Babies i Kids, i una per a Tweens&Teens.

Els nostres Tweens&Teens fan classes online!

  • Mitjançant la plataforma Zoom (reviseu el vostre mail i el comunicat sobre seguretat que us hem fet arribar) us podeu connectar a les classes.
  • Heu rebut al vostre mail un horari, un ID i una contrasenya.
  • Si teniu qualsevol dificultat per a connectar-vos a la classe, envieu-nos un mail a: santandreu@kidsandus.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres per mirar de resoldre la incidència.ectament

Els nostres Babies i Kids tenen accés a la plataforma audiovisual, a la pestanya Stay at home de la nostra web. Mitjançant la contrasenya que rebreu al mail, podreu accedir a càpsules de 10 minuts creades per als nostres professors per a seguir en contacte amb l’anglès i fraccionar els continguts en un momentet cada dia, de manera que es puguin mantenir les rutines i la concentració!

Per a qualsevol altre dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu santandreu@kidsandus.cat

Esperem veure-us ben aviat; mentrestant, us acompanyarem de forma digital en el vostre aprenentatge de l’anglès a casa.

Petons i abraçades virtuals,

L’Equip de Kids&Us Sant Andreu

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>