Benvinguts a Future 2

Us presentem el curs “The Future 2”

Aquest nivell d’anglès es basa en una història que explica la destrucció de la Terra, en la qual els únics supervivents viatgen en una enorme nau espacial per buscar un nou planeta on viure. Amb històries distòpiques, abordarem temes més complexos, com la política, la societat o els desastres mediambientals, que requereixen l’ús d’un vocabulari més precís i d’estructures més elaborades per part dels alumnes.

A mesura que els alumnes creixen, també s’amplia el coneixement que tenen del món que els envolta i s’obren a realitats que van més enllà de l’àmbit personal. A través d’històries distòpiques podran reflexionar sobre els problemes del món actual i alhora ampliar el seu coneixement lingüístic: dominar més vocabulari i millorar estructures gramaticals a l’hora d’expressar-se en anglès.

Objectius del curs

Future 2 és el quart curs de l’etapa Teens. A Teens 4 es treballen continguts del nivell C1.2 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS THE FUTURE 2

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format online i format paper cada setmana.

Examen oficial relacionat amb el curs: C1 Advanced de Cambridge (sempre i quan es compleixin els requisits concrets).

 

Quan s’iniciaran les classes?

El curs 2022-23 començarà el dilluns 5 de setembre.

Què i com aprenem?

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 2 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Quan s’examinen?
Tenim dues convocatòries, una és al juny en format extensiu i una altra al juliol en format intensiu de dues setmanes.

On es fan el exàmens?
A Exams Catalunya (C/Freixa 5-9 )

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Welcome to Tweens&Teens

Evolució del llenguatge

MyKids i Tuned In

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i Tuned In, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes a partir de Fairy Tales 1. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

Tuned In