Benvinguts a Fairy Tales 1

Us presentem el curs “Fairy Tales 1”

Esteu preparats per conèixer la Susan i en Sidney, protagonistes del nou curs?

En aquest nivell, les adaptacions modernes de contes de fades tradicionals són el fil conductor del curs per potenciar la lectura i enriquir vocabulari. A Red Riding Hoody, la primera història de Fairy Tales 1, la Susan (la Caputxeta) és campiona de BMX i porta una dessuadora amb caputxa que li ha regalat la seva àvia. A Sidney and his Lucky Scarf, la Ventafocs és un noi que se’n va a viure a l’estranger, a casa d’uns familiars que el tracten molt malament i s’aprofiten del poc que domina l’anglès.

Objectius del curs

Fairy Tales 1 és el tercer curs de l’etapa Tweens. A Tweens 3 es treballen continguts del nivell B1.1 del Marc Comú de Referència per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS FAIRY TALES 1

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format online i paper cada setmana.

Examen oficial relacionat amb el curs: A partir de l’etapa de Fairy Tales els exàmens oficials passen a fer-se cada 2 anys i seran de la institució Cambridge. No hi haurà opció a presentar-se a cap examen oficial fins el curs següent; quan acabin el curs de Fairy Tales 2.

 

Quan s’iniciaran les classes?

El curs 2021-22 començarà el dilluns 13 de setembre.

Fairy Tales: nous reptes

 

Cap a un B1!

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 2 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Quan s’examinen?
Tenim dues convocatòries, una és al juny en format extensiu i una altra al juliol en format intensiu de dues setmanes.

On es fan el exàmens?
A Exams Catalunya (C/Freixa 5-9 )

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Welcome to Tweens&Teens

Evolució del llenguatge

MyKids i Tuned In

El curs vinent canvia una de les aplicacions mòbils que farem servir! Seguirem amb MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i canviem MyLocker per Tuned In, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes a partir de Fairy Tales 1. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

Tuned In