Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs d’Marcia, i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs de “Marcia”

La Marcia és una nena amb poders màgics que al llarg del curs viurà situacions que captivaran els estudiants, ja que combinen quotidianitat i fantasia. Per exemple: pensar que hi ha un extraterrestre a casa, voler portar una mascota a l’escola, anar d’excursió amb la família, preparar un àpat especial, etc.

Un dia en una classe de “Marcia”

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

Objectiu del curs “Marcia”

En aquesta franja d’edat els estudiants tenen molta energia i a classe l’aprofitem fent moltes activitats curtes i variades: cançons, històries, jocs amb cartes, moviments, mímica, etc. En cada activitat crearem oportunitats perquè els alumnes puguin comunicar-se i fer servir l’idioma al màxim.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS MARCIA

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

Evolució de l’anglès a Kids&Us

 

Materials de “Marcia”

Els alumnes de Marcia treballaran amb les 4 històries diferents i, com podeu veurecada una d’elles  el seu propi material, tant el de l’alumnat com el que faran servir els teachers a dins de l’aulaGràcies a aquest material i a la màgia del personatgeels alumnes gaudiran de diversos jocs de taulaaixí com d’activitats que els permetran moure’s per tota la classe i cançons de tota menamentre interioritzen les estructures i vocabulari de les històries.

A casa, gaudireu en família dels llibres d’adhesius (Sticker Book), per seguir en contacte amb l’anglès i, a l’aulatreballaran amb el llibre d’activitats (Workbook), i se l’enduran a casa en acabar cada història.

No oblideu que també rebreu el booklet el primer dia del curs, on podreu fer un seguiment de l’escolta de l’àudio que també trobareu a les nostres APPS (MyLocker i MyKids). 

APPS: MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Ben aviat podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació vídeos tutorials que us expliquen com fer aquesta rematrícula:

Trobareu els preus de l’any vinent al correu electrònic de la Rematrícula.

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Andreu:
– El curs 2024-25 començarà el dilluns 2 de setembre de 2024.

A les escoles Bon Pastor, Fedac, Mare de Déu dels Àngels, Segre i Pare Manyanet:
– El curs 2024-25 començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada escola.