El curs vinent els Mysteries 2 faran Future 1

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de The Future 1 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “The Future 1”

Esteu preparats per conèixer la Tory, protagonista del nou curs?

El fil conductor d’aquest curs és una història futurista. L’any 2114, un gran desastre ecològic ha inundat una part de la Terra i els intents d’habitar altres planetes no acaben de funcionar. En aquesta societat distòpica, hi ha càmeres de seguretat pertot arreu i els polítics són escollits després d’haver participat en un reality show. Amb la Tory, els alumnes de Future 1 treballaran estructures gramaticals més complexes i aprendran a fer descripcions detallades de situacions específiques. També seran capaços d’expressar la seva opinió en anglès i defensar un punt de vista sobre temes generals, indicant-ne els pros i els contres.

Objectius del curs

Future 1 és el tercer curs de l’etapa Teens. A Teens 3 es treballen continguts del nivell C1.1 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS THE FUTURE 1

  • Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.
  • Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.
  • Deures: Seguim en format online.
  • Examen oficial relacionat amb el curs: B2 First de Cambridge (per a aquells alumnes que aquest curs passat se’ls ha recomanat esperar un any més). Farem reunió informativa específica durant el primer trimestre.

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Andreu:

-El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre de 2024.

A les escoles Bon Pastor, FEDAC, Mare de Déu dels Àngels, Segre i Sant Andreu Manyanet:

-El curs 2024-25 començarà d’acord al calendari d’activitats extraescolars de cada escola.

Un dia a classe de The Future 1

Assumint nous reptes

 

Aquest curs, els continguts i les eines s’actualitzen per dotar de recursos més didàctics i estimulants als nostres alumnes. Això implica una nova aplicació mòbil que els portarà a treballar de manera diferent, centrant-se més en la comprensió de textos i àudios per posar en pràctica les seves habilitats de reflexió. I tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un  feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. 

Inici de l’etapa C1 ADVANCED!

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 4 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Welcome to Tweens&Teens

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La Coordinadora de Future & Cambridge, Luisa!

MyKids i GRIP

El curs vinent seguirem fent servir MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies. GRIP, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes de Future 1.

MyKids

GRIP

És l’any 2120. En aquesta història, ets un agent GRIP, encarregat d’investigar i obtenir informació sobre uns individus que han adquirit habilitats sobrehumanes, els “modants”.

Junt amb la teva assistent virtual ALICE, viatjaràs al voltant del món (i més enllà) per desvelar els secrets que amaguen.

El futur de la humanitat està a les teves mans.

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us:

A partir del proper dilluns 29 de abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un vídeo tutorial que us explica com fer aquesta rematrícula: