El curs vinent els Fairy Tales 2 faran Mysteries 1

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!!!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de Mysteries 1 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Mysteries 1”

Esteu preparats per conèixer l’Spike, el personatge del curs de Mysteries 1 i les seves investigacions? Al llarg del curs us trobareu amb dues històries de misteri.

La primera és “Mystery in Looet”. Els alumnes de quatre centres de secundària tenen l’oportunitat de fer un viatge a la fabulosa illa de Looet, al Carib. Però algú s’assegura que un dels alumnes no hi pugui participar. L’Spike investiga el misteri. Aconseguirà dur el culpable davant de la justícia?

La segona és “Missing in Letchworth”. A la seva ciutat, l’Spike es troba immers en un altre misteri. Un amic no va a classe i tothom s’imagina el pitjor. L’Spike investiga una successió de pistes. Aconseguirà resoldre el misteri abans que sigui massa tard? Endavant sense por, a veure si sou capaços de resoldre aquests misteris.

Objectius del curs

Mysteries 1 és el primer curs de l’etapa Teens. Benvinguts a aquesta nova etapa. A Teens 1 es treballen continguts del nivell B2.1 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS MYSTERIES 1

  • Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.
  • Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.
  • Deures: Seguim en format online cada setmana.
  • Examen oficial relacionat amb el curs: B1 PET de Cambridge (sempre i quan es compleixin els requisits concrets). Farem reunió informativa específica durant el primer trimestre.

Cap a un B2!

Assumint nous reptes

Aquest curs, els continguts i les eines s’actualitzen per dotar de recursos més didàctics i estimulants als nostres alumnes. Per tant, continuaran treballant l’escolta dels àudios de la mateixa manera que fins ara. I tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir una feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre.

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 4 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

Quines històries treballem i com són els adolescents?

MyKids i Tuned In

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i Tuned In, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes a partir de Fairy Tales 1. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

Tuned In

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Ben aviat podreu rematricular-vos al curs 2023-24 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació vídeos tutorials que us expliquen com fer aquesta rematrícula:

Trobareu els preus de l’any vinent al correu electrònic de la Rematrícula.

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Andreu:
– El curs 2023-24 començarà el dilluns 4 de setembre de 2023.

A les escoles Bon Pastor, Fedac, Mare de Déu dels Àngels i Pare Manyanet:
– El curs 2023-24 començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada escola.