El curs vinent els Animal Planet 1 faran Animal Planet 2

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!!!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs d’Animal Planet 2, i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Animal Planet 2”

Al llarg d’aquest curs, l’Alex i els seus pares viatjaran a llocs tan diferents com el pol Nord o la sabana africana. Coneixeran en Christian the Lion, un lleó que va viure en una mansió de Londres abans de tornar a la seva Àfrica natal, i l’entremaliat Dida, un cadell d’elefant que va caure en un pou mentre jugava. Junts aprendran a parlar en anglès amb molta més riquesa lèxica.

Objectius del curs

Animal Planet 2 és el segon curs de l’etapa Tweens. A Tweens 2 es treballen continguts del nivell A2.2 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS ANIMAL PLANET 2

  • Durada de les classes: 2 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1h.
  • Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.
  • Deures: Seguim en format online cada setmana.
  • Examen oficial relacionat amb el curs: Trinity Grade 3 o 4 (segons perfil de l’estudiant)

Assumint nous reptes

Aquest curs, els continguts s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes una experiència més estimulants. Per tant, continuaran treballant l’escolta dels àudios a través de la mateixa aplicació mòbil. I tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. 

Etapa Tweens

Material

Trinity

Els alumnes de Kids&Us tenen l’oportunitat d’examinar-se en els Trinity College London GESE (Graded Examination in Spoken English). Aquest és una prova d’anglès oral molt motivadora pels nens i nenes i una primera i molt enriquidora experiència en el món dels exàmens oficials.

Trinity College London és una institució de gran prestigi que porta més de 70 anys marcant estàndards i examinant a no angloparlants de tot el món (ESOL).

-Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

L’examen està pensat per alumnes que estan cursant Pam&Paul, Ben&Brenda, Animal Planet 1 i Animal Planet 2. Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els Trinity!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Ben aviat podreu rematricular-vos al curs 2023-24 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació vídeos tutorials que us expliquen com fer aquesta rematrícula:

Trobareu els preus de l’any vinent al correu electrònic de la Rematrícula.

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Andreu:
– El curs 2023-24 començarà el dilluns 4 de setembre de 2023.

A les escoles Bon Pastor, Fedac, Mare de Déu dels Àngels i Pare Manyanet:
– El curs 2023-24 començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada escola.