Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

 

Activitats

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat (3-4 anys, 5-6 anys, 7-10 anys) creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma i es divideixen en set grans blocs:

Què farem durant les Fun Weeks:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Setmanes

Les setmanes de Fun Weeks d’aquest estiu són les següents:

  • Setmana 1: Science. Del 28 de juny al 2 de juliol.
  • Setmana 2: Secret Agents. Del 5 al 9 de juliol.
  • Setmana 3: Arabian Nights. Del 12 al 16 de juliol.
  • Setmana 4: Around the World. Del 19 al 23 de juliol.
  • Setmana 5: Circus. Del 26 al 30 de juliol.
  • Setmana 6: Highland Games. Del 6 al 10 de setembre.

Horari

L’horari de les activitats és de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció és de 8.30 – 9 h, i la recollida es pot fer a partir de les 13 h i fins les 14 h.

 

Preu

El preu per setmana és 138 €.

Temàtiques

Del 28 de juny al 2 de juliol.

BOOM! Aquesta setmana haurem d’anar amb moooooooolt de compte amb els experiments de Science! Ens convertirem en uns científics i científiques d’allò més valents i haurem de triar bé quines fórmules seguim i quines mescles fem per no capgirar el casal de dalt a baix!

 

Del 12 al 16 de juliol.

Res ens fa somiar més que els contes! I per això, passarem una setmana de somni a la terra de les 1001 nits, amb les històries més màgiques del Summer Fun. Tenim tots els ingredients: desitjos, aventures i catifes màgiques, només hi faltes tu!

Del 5 al 9 de juliol.

Missatge per a totes les famílies, es busquen agents secrets! Durant aquesta setmana serem agents en una missió secreta on res és allò que sembla! Objectes desapareguts, jocs de doble espionatge, aparells d’alta tecnologia… ens ajudeu?

 

Del 6 al 10 de setembre.

3, 2, 1 Piiiiip! Donem el tret de sortida a aquesta setmana olímpica! Sí, ho has entès bé, una setmana ben farcida d’esports i activitats, i és que els Highland Games arriben des d’escòcia disposats a fer-vos suar la samarreta. Apunta’t i demostra el que vals, la diversió està assegurada.

Inscripcions

Les inscripcions estan obertes. Us recordem que les inscripcions són individuals. En el cas de germans i germanes, s’haurà de fer una per infant.

L’assignació de les places es farà per ordre d’entrega del full d’inscripció, el qual ens podreu entregar a mà al nostre centre de Kids&Us Sant Andreu (C/Ignasi Iglesias, 85) o bé al nostre correu electrònic santandreu@kidsandus.cat.


 

Mesures específiques COVID-19

Ens hem adaptat per seguir al vostre costat amb les màximes garanties de seguretat, per tal que els nens i les nenes estiguin en contacte amb l’anglès i es diverteixin durant les vacances escolars.

Així doncs, les places mínimes per grup són de 4 infants i, com sempre, ens atendrem a les restriccions del PROCICAT del moment.

Hem creat nous protocols de seguretat per extremar les precaucions i garantir els nostres dos objectius principals: la seguretat de nens, nenes i monitors, i l’aprenentatge de l’anglès, la nostra raó de ser. Consulteu les mesures fent click a la següent imatge: